Týdenní menu 28.4. - 2.5.2025 menu podáváme od 11:00 - 14:30 nebo do vyprodání Pondělí Polévka: Fazolová (A1a,7) Big menu A: Kuřecí plátek v bramboráku se zelným salátem, česnekový dresing (A1a,3,7,10) Big menu B: Vepřový steak s fazolkami na slanině, opékané brambory (A1a) Big menu C: Pečený losos na másle, vařené brambory, citron (A1a,4,7) 1. Smažený hermelín, plněný poličanem, hranolky, tatarská omáčka (A1a,3,7,10) 2. Masová směs po myslivecku, jasmínová rýže (A1a,10) 3. Špagety Bolognese sypané sýrem (A1a,7) Úterý Polévka: Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou (A1a,9,10) Big menu A: Pečená krkovička na černém pivě, šťouchané brambory, sterilovaný okurek (A1a,10) Big menu B: Znojemská hovězí pečeně, houskový knedlík (A1a,3,7,10) Big menu C: Pečený losos na másle, vařené brambory, citron (A1a,4,7) 1. Smažené kuřecí nugetky na ledovém salátku, hranolky, dip s jarní cibulkou (A1a,3,7,10) 2. Moravský vrabec s dušeným špenátem, bramborový knedlík (A1a,3,7) 3. Čočka na kyselo se sázeným vejcem, sterilovaný okurek, pečivo (A1ab,3,10) Středa Polévka: Kmínová s vejcem (A1a,3,7) Big menu A: Kuřecí závitek plněný hermelínem a poličanem, hranolky, jogurtový dresing (A1a,3,7,10) Big menu B: Vepřový steak s nivovou omáčkou, opékané brambory (A1a,7) Big menu C: Pečený losos na másle, vařené brambory, citron (A1a,4,7) 1. Guláš Gambrinus (vepřové maso, kozí rohy, uzenina), houskový knedlík (A1a,3,7) 2. Zapečené těstoviny s uzeným masem, sterilovaný okurek (A1a,3,7,10) 3. Šulánky s mákem, maštěné máslem (A1a,3,7) Čtvrtek Státní svátek – menu dle denní nabídky Pátek Polévka: Zelná (A1a,7,10) Big menu A: Kuřecí steak s dijonskou omáčkou, hranolky (A1a,7,10) Big menu B: Panenka na grilu, americké brambory, americký dresing (A1a,7,10) Big menu C: Pečený losos na másle, vařené brambory, citron (A1a,4,7) 1. Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka (A1a,3,7,10) 2. Masové koule s rajskou omáčkou, houskový knedlík (A1a,3,7,9) 3. Chilli con carne, pečivo (A1ab,7,10)
Týdenní menu 21.4. - 25.4.2025 menu podáváme od 11:00 - 14:30 nebo do vyprodání Pondělí Velikonoční pondělí – státní svátek, otevřeno od 15.00 hod. Úterý Polévka: Moravská cibulačka (A3,7,9) Big menu A: Kuřecí závitek se šunkou a sýrem, hranolky, tatarská omáčka (A1a,3,7,10) Big menu B: Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory, sterilovaný okurek (A1a,3,7,10) Big menu C: Vepřová panenka špikovaná anglickou slaninou, americké brambory, steaková omáčka (A1a,7,10) 1. Pivní vepřový guláš zdobený křenem, houskový knedlík (A1a,3,7) 2. Kuřecí plátek s čedarovou omáčkou, hranolky (A1a,3,7) 3. Vepřové rizoto se zeleninou sypané sýrem, sterilovaný okurek (A7,10) Středa Polévka: Čočková s párkem (A1a,7) Big menu A: Smažená kuřecí kapsa (hermelín, poličan), hranolky, tatarská omáčka (A1a,3,7,10) Big menu B: Hovězí Stroganov, jasmínová rýže (A1a,7,10) Big menu C: Vepřová panenka špikovaná anglickou slaninou, americké brambory, steaková omáčka (A1a,7,10) 1. Vepřové výpečky se zelím, houskový knedlík (A1a,3,7,10) 2. Kuřecí prsíčko v těstíčku, hranolky, dip s jarní cibulkou (A1a,3,7,10) 3. Zapečené brambory s uzeným masem, sterilovaný okurek (A3,7,10 Čtvrtek Polévka: Hovězí vývar s masem a nudlemi (A1a,3,9) Big menu A: Kuřecí plátek zapečený ementálem, opékané brambory, tatarská omáčka (A1a,3,7,10) Big menu B: Španělský ptáček, jasmínová rýže (A1a,3,7,10) Big menu C: Vepřová panenka špikovaná anglickou slaninou, americké brambory, steaková omáčka (A1a,7,10) 1. Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská omáčka (A1a,3,7,10) 2. Trhané vepřové maso v BBQ omáčce, hranolky (A1a,10) 3. Palačinky s tvarohem, čokoládou a šlehačkou (3 ks) (A1a,3,7) Pátek Polévka: Pórková s vejcem (A1a,3,7) Big menu A: Smažené kuřecí nugetky, hranolky, dip ze zakysané smetany (A1a,3,7,10) Big menu B: Steak z vepřové kotlety s Pfeffer omáčkou, opékané brambory (A1a,7,10) Big menu C: Vepřová panenka špikovaná anglickou slaninou, americké brambory, steaková omáčka (A1a,7,10) 1. Domácí sekaná pečeně, bramborová kaše, sterilovaný okurek (A1a,3,7,10) 2. Pražská vepřová pečeně, houskový knedlík (A1a,3,7) 3. Hrachová kaše s uzeným masem a cibulkou, sterilovaný okurek, pečivo (A1ab,10)
Menu č.1,2,3…124 Kč (110g)Big menu A…134 Kč (150g)Big menu B…144 Kč (150g) Big menu C…164 Kč (150g)Jednorázový box…12 Kč www.restauracegambrinus.cz J. Faimonové 11b, Brno-Líšeň facebook.com/RestauraceGambrinus tel: 774 429 444
Seznam alergenů A1 Obiloviny obsahující lepek(a) pšenice, (b) žito, (c) ječmen, (d) oves, (e) špalda, (f) kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich A2 Korýši a výrobky z nich A3 Vejce a výrobky z nich A4 Ryby a výrobky z nich A5 Jádra podzemnice olejné (Arašídy) a výrobky z nich A6 Sójové boby (Sója) a výrobky z nich A7 Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) A8 Skořápkové plody (a) mandle, (b) lískové ořechy, (c) vlašské ořechy, (d) kešu ořechy, (e) pekanové ořechy, (f) para ořechy, (g) pistácie, (h) makadamie a výrobky z nich A9 Celer a výrobky z něj A10 Hořčice a výrobky z ní A11 Sezamová semena (Sezam) a výrobky z nich A12 Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2 A13 Vlčí bob (Lupina) a výrobky z něj A14 Měkkýši a výrobky z nich
Vážení zákazníci, záleží nám na tom, aby pro Vás byla návštěva naší stránky příjemným zážitkem. Proto pro Vás neustále vylepšujeme naše služby. Stisknutím tlačítka "Přijmout", souhlasíte s tím, abychom Vaše údaje zpracovali za účelem zkvalitňování služeb, personalizace reklam a analýzy návštěvnosti.